Pic Solution Vedo Lux Термометър

Pic Solution Vedo Lux

Pic Solution Vedo Lux Термометър

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (26.10.2016): 14,89 лв

Още интересни продукти

Описание
Дигиталният термометър VEDO LUX може бързо да измери телесната температура от 32С до 43.9С.

Специалната огъваща се сонда осигурява максимален комфорт по време на измерването, произведена е от материали, които я правят едновременно ударно и водоустойчива.

Инструкции за употреба:

За да включите термометъра натиснете бутона on/off, късо писукане отбелязва че термометъра е включен. Дисплеят светва и автоматично стартира тест за проверка на функциите като показва всички символи.  
След като махнете пръста си от бутона на дисплея ще пише "ОК"  и след това  "Lo " с мигащ символ "С" , термометърът вече е готов за измерване, затова веднага трябва да се сложи на мястото на измерване.  

Ако термометърът не работи добре на дисплея се показва " ----" 

Времето за измерване е различно в зависимост от областта на тялото, където се мери температурата (около 2 минути под мишницата, около 1 минута за орално измерване) Продукт известен още и като VedoLux
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^