Hartmann Thermoval Duo Scan Термометър

Hartmann Thermoval Duo Scan Термометър

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (07.02.2017): 64,49 лв

Още интересни продукти

Описание
Hartmann електронен термометър Thermoval Duo Scan за инфрачервено измерване. Клиничният термометър на Hartmann  Thermoval Duo Scan е висококачествен продукт за измерване на телесната температура в ухото или на челото. Подходящ за всякакви възрасти и особено за деца над 6 месечна възраст. При правилна употреба устройството дава бързо и прецизни резултати по един комфортен начин.
Предимства на термометъра:
Два метода на измерване: в ухото и на челото
Thermoval Duo Scan позволява измерване както на челото, така и в ухото. В зависимост от индивидуалните ви предпочитания, можете да избирате между тези два метода. Термометърът автоматично разпознава дали измерването се извършва в ухото или на челото.
най-новите технологии в сензорното измерване
Последното поколение в сензорните технологии гарантират висока прецизност при измерване, независимо от метода.
Бързо измерване, осигурено от инфрачервената технология
Сензорът улавя инфрачервената радиация, излъчвана от тъпанчето и/или  повърхността на челото и показва резултат в рамките на три секунди.
Лесна употреба
Термометърът е снабден само с два бутона, което го прави изключително лесен и безопасен за употреба. Бутонът 0/1 се използва за включване или изключване на устройството, а бутонът SCAN стартира измерването.
Висококачествена изработка за по-голяма надеждност и издръжливост
Този термометър е изработен, като стриктно са следвани препоръките за качество на Hartmann.
Комплектът включва батерии, които вече са поставени в устройството. Въпреки това лентата за прекъсване на контакта между батериите и устройството трябва да бъде отстранена, като по този начин се гарантира пълният капацитет на батериите преди първоначалната употреба.

Поръчайте този модел електронен термометър Thermoval Duo Scan за инфрачервено измерване от онлайн магазин FashionStore. BG, следвайки стъпките за поръчка, по телефона или по чата. Екипът на FashionStore. BG Ви очаква! Продукт известен още и като ThermovalDuoScan
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^